Politika privatnosti

Prikupljanje osobnih podataka

Prilikom rezervacije mjesta za parking, prikupljamo određene osobne podatke kao što su ime, adresa, e-pošta, broj telefona i slično. Ovi podaci se prikupljaju isključivo u svrhu obrade rezervacije i osiguravanja mjesta smještaja vozila.

Upotreba osobnih podataka

Osobni podaci prikupljeni prilikom rezervacije mjesta za parking koristit će se isključivo u svrhu pružanja usluge smještaja vozila.
Podaci se mogu koristiti za potvrdu rezervacije, slanje relevantnih informacija o vozilu, komunikaciju u vezi s rezervacijom i slično.

Sigurnost i zaštita podataka

Poduzimamo odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere kako bismo osigurali sigurnost i zaštitu vaših osobnih podataka.
Vaši podaci bit će čuvani na siguran način i pristup njima imat će samo ovlaštene osobe koje su uključene u obradu rezervacije.

Otkrivanje osobnih podataka trećim stranama

Vaši osobni podaci neće biti dijeljeni, prodavani, iznajmljivani ili otkriveni trećim stranama, osim u slučajevima kada je to potrebno za uslugu smještaja vozila ili ako to zahtijeva zakon.

Pohranjivanje osobnih podataka

Vaši osobni podaci bit će pohranjeni samo tijekom razdoblja potrebnog za pružanje usluge smještaja i sukladno važećim zakonskim propisima.
Nakon isteka tog razdoblja, podaci će biti sigurno uklonjeni ili uništeni.

Prava pojedinaca

Imate pravo zatražiti pristup, ispravak ili brisanje svojih osobnih podataka koje smo prikupili.
Također imate pravo zatražiti ograničenje obrade ili prenosivost podataka.

Ako imate bilo kakva pitanja ili zahtjeve u vezi s vašim osobnim podacima, slobodno nas kontaktirajte.

Molimo vas da pažljivo pročitate ova pravila privatnosti prije slanja svojih osobnih podataka putem kontakt obrasca za rezervaciju parkirnog mjesta.